تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
قالب سازی فن آور پلاستیک

قالب سازی فن آور پلاستیک

شرکت قالب سازی فن آور پلاستیک طراح و سازنده قالب های صنعتی و خانگی در بالاترین کیفیت با به کار گیری جدیدترین متد جهانی

قالب سازی چیست؟

 

تاریخچه قالب سازی:

به طور کلی قالب ابزار شکل هر نوع محصولی است به صورتی که محصول شکل دلخواه کارفرما را به خود می گیرد. به همین منظور قالب سازی اولین قدم از تولید محصول می باشد. حدود پنج هزار سال قبل انواع قالب سازی اولیه مشاهده شده است. در گذسته از چوب گچ سنگ و ماسه برای قالب سازی استفاد می شد. قالب سازی از قدیم تا کنون بنا بر یک تعریف معرفی شده است: قالب سازی یک فرآیند تولیدی برای تولید قطعات با تزریق مواد به یک قالب است. قالب سازی مدرن را می توان با یک سری از مواد، از جمله فلزات، شیشه ، الاستومرها، پلیمرهای گرمانرم و گرماسخت و … ، انجام داد. شرکت قالب سازی فن آور پلاستیک تولید کننده طراح و سازنده قالب های صنعتی و خانگی در بالاترین کیفیت با به کار گیری جدیدترین متد جهانی است و اماده است تا هر ایده را به حصول تبدیل نماید.

انواع روش های قالب سازی

برای ساخت قالب از روش های مختلفی استفاده می شود که که با توجه به قطعه نهایی و ویژگی‌هایی که از آن قطعه مورد انتظار است نوع قالب نیز تفاوت می‌کند. به طور کلی قالب‌ها را می‌توان به چهار دسته تقسیم کرد:

1- قالب‌های ریخته‌گری
2- قالب‌های تزریق پلاستیک
3- قالب‌های آهنگری
4- قالب‌های پرس

دستگاه تزریق پلاستیک

برای تولید تمام قطعاتی که به روش ریخته گری ساخته می‌شوند نیاز به تهیه قالب می‌باشد. حال جنس و ویژگی‌های قطعه است که روش ریخته گری را تعیین می‌کند و بر این اساس نوع قالب تعیین می‌شود.قالب‌های ریخته گری به سه دسته

1- قالب‌های دایکاست (High pressure)
2- قالب‌های ریژه (low pressure)
3- قالب‌های ماسه‌ای (sand)

تقسیم می‌شوند که هر یک کاربرد خاص خود را دارند.
نام و شیوه کار قالب‌ها بسته به نوع مواد مصرفی و نوع شکل دهی انها تغییر می‌کند. قالب‌ها بر اساس مواد محصول: قالب‌های پلاستیک – فلزی – سیمانی – گلی – گچی – ازبست – شیشه – کاغذ – پلیمر – سرامیک – چوب – پارچه – فوم – سنگ – مواد خوراکی … . قالب‌ها بر اساس شکل دهی وشیوه کار روی محصول: قالب‌های پرسی – تزریقی – فشاری – درون گرمایی درون سرمایی – برشی – فرم دهی – خم کاری – اکسترود – لرزشی – فشار هیدرولیک – فشار باد – فشار اب – سایشی و… . قالب‌ها بر اساس جنس قالب: قالب‌های فلزی – چوبی – پلیمری – ازبستی -سیمانی – گچی -گلی – پارچه – سنگ و لاستیکی و … .

معرفی قالب سازی فن آورپلاستیک

گروه فن آور پلاستیک (تکنیک پلاستیک) در سال ۱۳۷۹ در راستای ساخت قالب های صنعتی تاسیس گردید، و پس از ۵ سال با افزودن واحد طراحی و مدل سازی به مجموعه، به فعالیت خود ادامه داد. این مجموعه در حال حاضر با تکیه بر دانش و تجربه نزدیک بر دو دهه حضور خود در زمینه طراحی و قالبسازی صنعتی و با به کار گیری متد های روز جهانی توانسته جایگاه خوبی در عرصه صنعت کشور کسب نماید. شرکت قالب سازی فن آور پلاستیک آماده خدمات رسانی طراحی و قالب سازی در تمامی شهر های زیر است:

دستگاه قالب سازی

 

 

1- قالب سازی در تهران
2- قالب سازی در تبریز
3- قالب سازی در اصفهان
4- قالب سازی در کرج
5- قالب سازی در زنجان
6- قالب سازی در مشهد
7- قالب سازی در شیراز

جهت مشاوره و راهنمایی در باره هریک از طرح ها و سفارش قالب از طریق خطوط ارتباطی ما با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

 

 

قالب سازی چیست – قالب سازی چیست – قالب‌های تزریق پلاستیک – طراحی و قالبسازی صنعتی –  قالب‌سازی پلاستیک –

موضوع :
برچسب ها : قالب سازی، قالبسازی، قالب سازی صنعتی، قالب سازی پلاستیک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 16 شهريور 1400ساعت 18:10 توسط نویسنده | تعداد بازديد : 27 | |

مفهوم کلمه قالب سازی یا قالبسازی

 قالب سازی یا قالبسازی شکل گیری مواد اولیه مذاب داخل یک قالب سخت به نام ماتریکس است. این فرایند ممکنه به تولید یک قالب بیانجامد یا به تولید یک محصول. این ماده اولیه مذاب می تواند پلاستیک، شیشه، فلز، سرامیک و … باشد. قالب هایی که ساخته می شوند معمولاً دو قسمت دارند و هر قسمت نیمی از محصول نهایی را شکل می دهند. این قالب ها معمولاً لولایی هستند.


شرکت هایی که قالب های اولیه را تولید می کنند قالب ساز یا قالبساز نامیده می شوند. مواد اولیه و نحوه تولید قالب در شرکت های قالب سازی متفاوت است و آن‌ها را زیر شاخه های مختلفی تقسیم می کند. شرکت های قالب سازی در هریک از زمینه های زیر می توانند فعالیت قالبسازی داشته باشند:

• قالب سازی ضربه ای
• متالورژی پودر به علاوه ذوب
• قالب گیری فشرده سازی
• قالب گیری اکستروژن
• قالب گیری تزریقی
• لمینیت
• قالب تزریق واکنش
• قالب ماتریس
• قالب چرخشی (یا روتومولدینگ)
• ریخته گری چرخش
• قالب انتقال
• ترموفرمینگ
• تشکیل خلأ ، یک نسخه ساده از ترموفرمینگ

قالب سازی و دستگاه های قالب ساز در تمامی صنایع استفاده می شوند. دو نوع از روش های قالب سازی متداول قالب تزریق پلاستیک و قالب گیری فشرده سازی است. در قالب سازی به روش تزریق پلاستیک یک پلاستیک گرم و مذاب وارد یک محفظه می شود و در همان جا خنک می شود اما در قالب گیری فشرده سازی مواد با استفاده از گرما و فشار داخل قالب پخش می شوند و تا زمان خنک شدن قالب فشار و گرما حفظ می شود. دستگاه های قالب سازی در دو قسمت ثابت و متحرک دارند که اعمال فشار با استفاده از قسمت متحرک اعمال می شود. جهت گیری و زاویه این دو قسمت دستگاه قالب ساز بسیار اهمیت دارد و در طراحی قالب جزء نکات اساسی است.

قالب سازی ضربه ای:

در قالب سازی ضربه ای، قطعات پلاستیکی تو خالی تولید می کنند. گاهی این قطعات پلاستیکی جدا از هم هستند و بعد از تولید به یکدیگر می پیوندند و گاهی این قطعات به صورت یکپارچه (مانند بطری های تو خالی پلاستیک) هستند. در واقع قالب سازی ضربه ای نوعی قالب سازی پلاستیک به شمار می آید.
قالب سازی ضربه ای به سه صورت انجام می شود:

• قالب سازی ضربه ای با فشار اکستروژن
• قالب سازی ضربه ای تزریقی
• قالب سازی ضربه ای کششی تزریقی

قالب سازی ضربه ای به طور کلی با یک فرایند ذوب پلاستیک آغاز می شود و بسته به انواع روش های قالب سازی ضربه ای ادامه پیدا می کند. این پلاستیک مذاب وارد قطعه ای لوله ای شکل به نام parison (پاریسون) می شود. در انتهای پاریسون یک سوراخ وجود دارد که هوای فشرده را داخل پاریسون می کند. پاریسون محتویات خود را داخل قالب می ریزد و با استفاده از هوای فشرده، پلاستیک را به شکل قالب فرم می دهد. پس از خنک شدن و سفت شدن پلاستیک داخل قالب دو قسمت قالب از یکدیگر باز می شوند و قطعه خارج می شود. قالب سازی ضربه ای نسبت به قالب سازی به روش قالب تزریق پلاستیک هزینه بالاتری دارد.
تاریخچه قالب سازی به روش قالب سازی ضربه ای
در سال 1938 Enoch Ferngren و William Kopitkeاز فرایند شیشه سازی الهام گرفتند و اولین دستگاه قالب سازی ضربه ای را تولید کردند. این ماشین اولین دستگاه تولید تجاری قالب سازی ضربه ای بود که توسط شرکت هارتفورد خریداری شد. با افزایش نرخ تولید محصولات در کارخانه ها و افزایش نیاز بازار به قطعات، نیاز به دستگاه های قالب سازی ضربه ای روز به روز بیشتر شد. نیاز به قطعات با بدنه توخالی بیشتر شد و با توجه به شکستن شیشه در فرایند دمیدن هوا، پلاستیک جایگزین شیشه گردید. در سال 1939 اولین تولید انبوه بطری های پلاستیکی تو خالی به روش قالب سازی ضربه ای در امریکا آغاز شد.
از این سال تاکنون روز به روز بر تعداد استفاده از دستگاه های قالب سازی ضربه ای در امریکا و آلمان افزوده می شود و همچنان این افزایش ادامه دارد.
قالب سازی ضربه ای با استفاده از فلزات نیز انجام می شوند که این فرایند برای اولین بار برای ساخت عینک به کار گرفته شد.

 

قالب سازی چیست – قالب سازی چیست – قالب‌های تزریق پلاستیک – طراحی و قالبسازی صنعتی –  قالب‌سازی پلاستیک –

موضوع : قالب سازی,
برچسب ها : قالب سازی، قالبسازی، قالب سازی صنعتی، قالب سازی پلاستیک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 3 فروردين 1400ساعت 21:44 توسط نویسنده | تعداد بازديد : 10 | |

قالب سازی پلاستیک و انواع روش های قالب سازی پلاستیک

موضوع :
برچسب ها : قالب سازی,قالب سازی پلاستیک,قالب سازی پلاستیک به روش تزریق پلاستیک,قالب تزریق پلاستیک,تزریق پلاستیک,قالب سازی پلاستیک به روش فشرده سازی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 فروردين 1400ساعت 23:34 توسط نویسنده | تعداد بازديد : 14 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد